fransförlängning

Singel Nytt Set                                                                   935 Kr
Nytt set med singelmetoden. Fransförlängning i önskad längd med syntetfransar. Behandlingen går ut på att man varsamt en och en applicerar syntetfransar på dina egna mogna fransar. Då dessa naturligt trillar av så följer förlängningen med, på så sätt skadas inte dina egna fransar och kvalitén påverkas inte. Jag reserverar mig för att neka önskemål om jag anser att det är skadligt för dina fransar och kommer enbart genomföra behandlingen om du går med på mina rekommendationer

Singel återbesök liten ( 2 veckor)                                495 Kr 
Lämpligt val av tjänst om du kommer inom 2-3v och inte tappat så mycket, behandlingstiden är på 60 minuter. Jag använder mig av syntetfransar. Kom alltid utan smink på fransarna för att snabbt komma igång med din behandling och för att fransarna ska hålla

Singels återbesök mellan (3 veckor)                          550 Kr 
Tjänsten passar om du kommer inom 3,5v och tappat ca hälften, behandlingstiden är på 90 minuter. Jag använder mig av syntetfransar. Kom utan smink på fransarna för att snabbt komma igång med din behandling och för att fransarna ska hålla.

Singels återbesök stor ( 4 veckor)                               770 Kr 
Observera: Har du tappat nästan alla dina syntetfransar så kommer du debiteras för nytt set. Lämpligt val av tjänst om du kommer runt 4v och har tappat mycket, behandlingstiden är på 120 min. Jag använder mig av syntetfransar. Kom alltid utan smink på fransarna för att snabbt komma igång med din behandling och för att fransarna ska hålla.

 
Singels quickfix/prova på                                               330 Kr
Har du en liten lucka i fransraden, bara vill boosta inför festen eller prova på om du tål limmet så är denna tjänst rätt för dig. OBS! Kom utan smink på ögonen!

Borttagning av fransar                                                      330 Kr
Ta bort dina fransar säkert hos ett proffs