Fransförlängning är för dig som vill slippa lägga tid på sminkningen och ändå få en perfekt makeup  som gör att du ser både fräschare och piggare ut. Fransförlägningen håler i cirka 4 veckor beroende på hur bra du själv tar hand om fransarna. Genom att hålla fransarna borta från produkter med oljor i och även smink förlänger hållbarheten på dina fransar. Vi använder produkter från look by Linn. 


Hur går behandlingen till ? 
Dina fransar rengörs (kom osminkad) för att få bort de smuts och fett som kan finnas kvar. Under tiden kommer vi fram till vilka önskemål du har och vilket utseende du vill ha på dina fransar. Dina nedre fransar tejpar jag försiktigt ned får att de inte ska limmas ihop med de övre. Därefter är det dags att blunda.  Behandlingstiden varierar efter vilken bokning  av behadling du valt.

Vad är skillnadnen mellan singelfransar och volymfransar ?
Singelfransar (klassisk fransförlängning) appliceras en syntetfrans på en mogen naturlig frans.
 
Volymfransar Ãr en ny metod som skapats i Ryssland, där man kan nå ett fylligare resultat trots att du inte har fylligt med naturliga fransar. Då sätter man 3-4 väldigt tunna fransar pÃ¥ en av dina naturliga fransar
 
Vad bör jag tänka på innan min behandling? 
-  Dagen då du ska göra din fransförlängning bör du se till att duscha då du inte kan duscha på 24 timmar efter behandlingen. Detta är på grund av att limmet måste härda ordentligt.

- Ingen mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock. Undvik även kräm kring området på behandlingsdagen.

- Undvik att använda ögonfransböjare, samt permanent fransböjning och fransfärg. 

-  Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Det kan påverka limmets fästförmåga. 

-  Om du ska göra ett återbesök, se till att du har tvättat igenom fransarna med vatten och rengöring innan återbesöket. Det gör att vi kan lägga vår tid på att ge dig så väl påfyllda fransar som det bara går. 

Gör de ont? 
Ögonfransförlängning ska ALDRIG göra ont under behandlingen.


Hur lång tid tar en fransförlängning?
Är det ett nytt set du ska göra så avsätter vi 2 timmar. Vid återbesök får du räkna med att det tar mellan 1 tim och 45 min till 2 timmar beroende på hur många veckor efter du bokat ditt återbesök

Hur länge varar en fransförlängning?
Din fransförlängning kommer att vara i cirka 4 veckor men ett återbesök var 3-4 vecka då ska ca 50 % av läsfransarna fortfarande sitta kvar. På återbesöket fyller vi på fler fransar så de ser vackra och fylliga ut. Eftersom din riktiga ögonfrans livscykel är ca 25-28 dagar, och dina naturliga ögonfransar kommer växa och falla ut, så kommer de förlängda följa med i processen. Om ditt hår och naglar växer snabbt så kommer också dina ögonfransar växa snabbt, vilket kortar ner livslängden jämfört med någon som har långsamt växande ögonfransar. Beroende på hur du sköter dina fransar och hur snabbt dom växer så rekommenderar vi återbesök var 3-4 vecka. Naturligt tappar vi allt mellan ca 5 st ögonfransar per dag. Det här är något som de flesta inte ens noterat tidigare, men det blir mer uppenbart efter att du gjort din förlängning när fransarna är betydligt mer synliga.  

Längd, tjocklek och böj, måste dom se extrema ut?
Fransö¶rlängning behöver inte vara markant och dramatiskt om du ej önskar det. Självklart kan vi genom kortare fransar ge en mer naturlig mascara look. 

Jag har raka/korta ögonfransar, kan jag få böjda?
Ja

Slits mina egna fransar av fransförlängningen?
Nej, utförs fransförlängningen på korrekt sätt så som längd och vikt på fransen slits det inte på de naturliga fransarna. Utgår alltid efter varje persons förutsättning för kunna bära fransförlängning.  Behandling kan nekas om det anses att natuliga fransarna inte kan bära fransförlängning.  

  
Kan garanti ges på fransförlängningen? 
Nej
Vi gör ett lika noggrant arbete på samtliga och avsätter både tid och material. Vissa personer har något som kallas glasfransar och där kan det vara en riktig utmaning att få fransarna hållbara. Likaså på kvinnor i övergångsåldern, gravida. Det är svårt för oss att veta innan om du har optimalt samarbetsvilliga strån eller ej. 
Har vi en kund där inte optimal hållbarhet uppnås gör vi vårt yttersta för att försöka finna problemet. Skulle ett problem uppstå så vill vi såklart att ni vänder er till oss på salongen snarast så att vi har bästa möjliga chans att se vad som kan ha gått fel.