Köpvillkor / Retur

ALLMÄNNT          
  
(PGA RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER KAN DET FÖREKOMMA LÄNGRE LEVERANSTIDER.
INFORMATION OM LEVERANSTID KOMMER ATT MEDDELAS VIA MAIL)


CBC Sverige- Creative Blade levererar enbart inom Sverige.
I priserna ingår moms med 25%.
CBC Sverige- Creative Blade har godkänd F-skatt.


LEVERANS 
Alla paket skickas via Posten. Leveranstiden är normalt mellan 2-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid eventuella förseningar eller beställningsvara meddelas kunden via den mejladress som uppgivits i beställningen. CBC Sverige-Creative Blade ansvarar inte förseningar/skador/förkomna försändelser orsakat av posten. För paket som inte hämtas ut och måste skickas om debiteras en avgift på 59kr.  


BETALNINGSALTERNATIV 
Betalning görs via:
Payson
Swish
Bank inbetalning

FRAKT / ORDER
Fraktkostnad 59kr
Eventuella påpekanden ang orderbekräftelsen skall ske snarast till CBC Sverige-Creative Blade mail: info@creativeblade.se.

ÅNGERRÄTT OCH RETUR
Vid köp av varor frÅn CBC Sverige-Creative Blade har du som konsument på det sÄtt som närmare anges i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till CBC Sverige-Creative Blade sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen). Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl.


Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta CBC Sverige-Creative Blade via mejl. Öppnade förslutna förpackningar/ produkt kan ej lämnas tillbaka av hygieniska skäl. 

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till CBC Sverige-Creative Blade inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till nedan adress:
CBC Sverige-Creative Blade
Fyrspannsgatan 45
16564 Hässelby

VIKTIGT!!
Lämna information i paketet med hela ditt namn/företag och ordernummer. 
Det belopp som du betalat för varan återbetalas senast inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att  inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka.  
Du kommer själv få stå för frakten när du skickar tillbaka varan. 

Du har rätt att undersöka varan i den utsträckning som krävs för att fastställa varans egenskaper. Du kan dock bli skyldig att ersätta CBC Sverige- Creative Blade för värdeminskning om varan har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Sådant prisavdrag kan uppgå till varans totala pris.

Reklamation
Kontakta oss på info@creativeblade.se
Beskriv anledningen till önskad reklamation och bifoga bild eller film som underlag



KUNDTJÃNST
CBC Sverige- Creative Blade via mejl alla vardagardagar. 
info@creativeblade.se